Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑνησυχία στον Παναθηναϊκό με Ίνγκασον: Αποχώρησε με τραυματισμό στο γόνατο

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό με Ίνγκασον: Αποχώρησε με τραυματισμό στο γόνατο

Αναγκαστική αλλαγή στο 114ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Ραπίντ Βιέννης έγινε ο Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο Ισλανδός σέντερ μπακ, φάνηκε να τραυματίζεται στο γόνατο, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει.

Ο άσος του «τριφυλλιού» φάνηκε να πονάει αρκετά, ενώ αποχώρησε υποβασταζόμενος. Άπαντες βρίσκονται εν αναμονή των πρώτων τεστ και των ιατρικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί το μέγεθος της… ζημιάς που έχει υποστεί ο ίδιος.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
ΠΗΓΗ:Monobala.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ