Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΌσα ανακοίνωσε ο Ζιβανάρης στη Γ.Σ. του Σωματείου: Παραμονή διοίκησης και €1.000.000 στο ταμείο

Όσα ανακοίνωσε ο Ζιβανάρης στη Γ.Σ. του Σωματείου: Παραμονή διοίκησης και €1.000.000 στο ταμείο

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, που πραγματοποιήθηκε στο Pavilion, ο πρόεδρος Κυριάκος Ζιβανάρης ενημέρωσε τα μέλη για τις σημαντικές εξελίξεις που αφορούν τον σύλλογο. Η Συνέλευση ξεκίνησε με με λογοδοσία του κ. Ζιβανάρη για τα πεπραγμένα της περιόδου που έληξε και ανασκόπηση των αγωνιστικών τμημάτων του Σωματείου.

Ακολούθησαν σημαντικές αποκαλύψεις, με τον κ. Ζιβανάρη να ανακοινώνει ότι η διοίκηση αποφάσισε να παραμείνει στη θέση της, παρά την αρχική πρόθεση για παραίτηση, με στόχο να διασφαλιστεί η διοικητική σταθερότητα μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας με το επενδυτικό σχήμα του Σάββα Λιασή, η οποία, όπως ανέφερε, «διασφαλίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ΑΠΟΕΛ».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι εξασφαλίστηκε ποσό ύψους €1.000.000 από επενδυτές, μέσω του Σωματείου προς την εταιρεία, για την εξόφληση παλαιών χρεών, με τους ίδιους επενδυτές να συμμετέχουν στη νέα εταιρεία που θα δημιουργηθεί, με την ολοκλήρωση της συμφωνία με τον κ. Λιασή.

Τέλος, προανήγγειλε ότι το πλήρες πρόγραμμα των εορτασμών για τα 100 χρόνια του ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί στις 26 του μήνα, ενώ ενημέρωσε πως οι εργασίες ανακαίνισης του οικήματος προχωρούν εντός χρονοδιαγράμματος, ώστε να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τις επετειακές εκδηλώσεις.

 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ