Η ΑΕΛ συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, με το ρόστερ να αποκτά σταδιακά ολοκληρωμένη μορφή, παρότι απομένουν ακόμη αρκετές κινήσεις για να κλείσει το μετεγγραφικό παζλ.
Η ομάδα της Λεμεσού ανακοίνωσε την απόκτηση των Γιανίκ Γκομίς και Ντιόγκο Γκόμες, οι οποίοι υπέγραψαν μονοετές συμβόλαιο έως τον Μάιο του 2027, αφού προηγουμένως πέρασαν με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Πρόκειται φυσικά για δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις… Ο 34χρονος φορ προσθέτει ποιότητα και βάθος στην επίθεση κι ενώ είναι γνώστης της κυπριακής πραγματικότητας, ενώ ο 25χρονος Πορτογάλος στόπερ αποκτήθηκε με την προοπτική να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας. Αυτή εξάλλου είναι η πρώτη φορά που εργαστεί εκτός συνόρων.
Παράλληλα, στη Λεμεσό συγκεντρώνονται οι ποδοσφαιριστές ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, με εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις να προηγούνται. Στο άμεσο μέλλον αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις για τους Ζοάο Ταβάρες και Ανδρέα Καρώ, καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία με όλους.
Η διοίκηση συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης και σε άλλες θέσεις, με στόχο οι μετεγγραφές να ξεπεράσουν τις δώδεκα. Η πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ενώ μέχρι το τέλος Ιουλίου η ΑΕΛ θα δώσει τρία φιλικά απέναντι στην Καρμιώτισσα (22/7), τον Ολυμπιακό (25/7) και την Ομόνοια Αραδίππου (29/7), ώστε ο προπονητής να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν.














