Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ράιαν Μαέ, βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του στην Άτλας του Μεξικού. Σύμφωνα με ανάρτηση Μεξικανού δημοσιογράφου, ο Μαροκινός επιθετικός αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο από τον σύλλογο του Μεξικού, στο πλαίσιο εκδήλωσης για τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας.
Μάλιστα, ο ίδιος δημοσιογράφος αποθέωσε τη συγκεκριμένη μετεγγραφή, κάνοντας λόγο για μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της Άτλας, τονίζοντας ότι ο Μαέ συγκαταλέγεται στους κορυφαίους σκόρερ που αγωνίζονται στην Ευρώπη.
Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αντίο Μαέ με… χρυσάφι!
Ο Μεξικανός δημοσιογράφος αναφέρει στην πρώτη του ανάρτηση, πως αύριο η Άτλας αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα τα νέα μετεγγραφικά της αποκτήματα, επισημαίνοντας ότι ανάμεσα σε αυτά θα βρίσκεται και ο Ράιαν Μαέ.
Σε δεύτερη ανάρτησή του, αποθεώνει τη συγκεκριμένη μεταγραφή, τονίζοντας ότι ίσως να μην έχει γίνει ακόμη πλήρως αντιληπτό το μέγεθος της προσθήκης του Μαέ. Παράλληλα, υποστηρίζει πως η Άτλας, με τη στήριξη του Γκρούπο Πρόντι και του Πέπε Μιγκέλ, αποκτά έναν ποδοσφαιριστή που συγκαταλέγεται στους κορυφαίους σκόρερ της Ευρώπης.
Pues mañana en el evento de Prodi piensan presentar a los refuerzos del Atlas, incluido Ryan Mmaee.
— Juan Manuel Figueroa (@jmanuelfigueroa) June 30, 2026
Lo de Ryan Mmaee a lo mejor no lo terminamos de dimensionar, pero este @AtlasFC con @grupoprodimx y @pepemiguelb está trayendo a uno de los goleadores top 10 en Europa pic.twitter.com/58JmTbXoUk
— Juan Manuel Figueroa (@jmanuelfigueroa) June 30, 2026














