Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ 29ης ΜΑΙΟΥΟμόνοια 29Μ: Δικό της το οικόπεδο στην Αρχέρμου

Ομόνοια 29Μ: Δικό της το οικόπεδο στην Αρχέρμου

Σημαντική εξέλιξη προέκυψε για την Ομόνοια 29ης Μαΐου, η οποία ενημέρωσε πως αφού πλήρωσε στην αποπληρωμή φόρων και μεταβιβαστικών το οικόπεδο στην Αρχέρμου έχει περάσει επίσημα στην κατοχή της. Ενημερώνει επίσης για τα επόμενα βήματα.

Αναλυτικά:

«Σε συνέχεια των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης έχουμε προχωρήσει κανονικά στην αποπληρωμή φόρων και μεταβιβαστηκών για το οικόπεδο στην Αρχέρμου και πλέον έχει περιέλθει στην πλήρη ιδιοκτησία του Σωματείου μας.

Επόμενο βήμα είναι ο σχεδιασμός και οι μελέτες για το κτήριο που θα ανεγερθεί. Με σκοπό την εμπλοκή όλο και περισσότερων στελεχών και μελών του Σωματείου στην διαδικασία σχεδιασμού, έχουμε δημιουργήσει την «Επιτροπή Ανέγερσης Αρχέρμου» και καλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να επικοινωνήσουν με κάποιο μέλος του Δ.Σ ή της Γενικής Επιτροπής ή να αποστείλουν τον ενδιαφέρον τους από τις επίσημες σελίδες του Σωματείου μας στα Μ.Κ.Δ.

Από το Λαό Για το Λαό».

 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ