Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΓίνεται «Γερμανός» ο Κβιλιτάια

Γίνεται «Γερμανός» ο Κβιλιτάια

Μια ανάσα από το νέο σταθμό της καριέρας του βρίσκεται ο Γκιόργκι Κβιλιτάια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του εξωτερικού ο Γεωργιανός φορ βρίσκεται μια ανάσα από τα να υπογράψει στη Χόλστειλ Κιλ, ομάδα της Μπουντεσλίγκα 2.

Ο 32χρονος διεθνής άφησε θετικές εντυπώσεις αγωνιζόμενος στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μετζ και παρά τις προθέσεις της πρώην πλέον ομάδας του να τον κρατήσει ο ίδιος αποφάσισε να μετακινηθεί στη Γερμανία.

Υπενθυμίζεται πως ο Κβιλιτάια αγωνίστηκε στην Κύπρο την εξαετία 2020-2026 φορώντας τη φανέλα των Ανόρθωσης, ΑΠΟΕΛ και Άρη. Άλλωστε με τους γαλαζοκίτρινους πανηγύρισε κι ένα πρωτάθλημα.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ