Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Κονέ του Καναδά – Δεν πίστευε αυτό που έκανε ο αντίπαλός του! (vid & pics)

Σοκαριστικές σκηνές στο Μουντιάλ, με τον Ισμαέλ Κονέ να τραυματίζεται σοβαρά στο 53' και να αποχωρεί με φορείο!

Σκηνές που κανείς δεν θέλει να βλέπει εκτυλίχθηκαν στο Μουντιάλ και στην αναμέτρηση του Καναδά με το Κατάρ, όταν ο Ισμαέλ Κονέ υπέστη έναν εξαιρετικά σοβαρό τραυματισμό στο 53′, έπειτα από μαρκάρισμα του Ασίμ Μααντίμπο, με τον ποδοσφαιριστή των Αράβων να μην μπορεί να πιστέψει τι έκανε, άθελά του! Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πιθανό κάταγμα στο πόδι του Καναδού μέσου, προκαλώντας σοκ σε παίκτες και φιλάθλους.

Ο διαιτητής, που αρχικά είχε δείξει κίτρινη κάρτα, άλλαξε την απόφασή του μετά τη χρήση VAR και απέβαλε τον Μααντίμπο. Το Κατάρ έμεινε έτσι με εννέα παίκτες, καθώς στο 33′ είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη και ο Αλ Αμίν.

Η ένταση στο γήπεδο ήταν εμφανής. Ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων ξέσπασαν σε δάκρυα, ενώ οι Καναδοί σχημάτισαν ανθρώπινο τείχος γύρω από τον τραυματία συμπαίκτη τους, ώστε να λάβει ιατρική βοήθεια μακριά από κάμερες και αδιάκριτα βλέμματα. Ο Κονέ, παρά τον πόνο, κατάφερε να χαιρετήσει το κοινό καθώς μεταφερόταν με φορείο και οξυγόνο εκτός αγωνιστικού χώρου.

Aptopix Qatar Canada Wcup Soccer Qatar Canada Wcup Soccer Qatar Canada Wcup Soccer Qatar Canada Wcup Soccer Qatar Canada Wcup Soccer

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ