Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Κβίντα… ψάχνει νέους παρτενέρ για τα στόπερ

Απόλλων: Ο Κβίντα… ψάχνει νέους παρτενέρ για τα στόπερ

Λαμ και Άδωνη αποτέλεσαν παρελθόν από τον Απόλλωνα, ρευστό το σκηνικό με τον Βούρο

Η παρουσία του Απόλλωνα στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ επιβάλλει άμεσες και ποιοτικές κινήσεις στο ρόστερ, με ξεκάθαρο στόχο την πρόκριση στη League Phase της διοργάνωσης. Η ομάδα της Λεμεσού θα ξεκινήσει από τον 2ο προκριματικό γύρο και θα χρειαστεί τρεις διαδοχικές προκρίσεις για να υλοποιήσει τον βραχυπρόθεσμο στόχο της.

Στο κέντρο της άμυνας, οι αποχωρήσεις των Λαμ και Άδωνη, ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονταν, δημιουργούν άμεση ανάγκη για ενίσχυση με τουλάχιστον δύο νέους στόπερ. Παράλληλα, ρευστό παραμένει το σκηνικό γύρω από τον Βούρο, με πιθανή αποχώρησή του να ανοίγει τον δρόμο για μια ακόμη προσθήκη.

Διαβάστε επίσης: Αυξάνει το κυπριακό στοιχείο

Ο Κονομής, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Απόλλωνα, μπορεί να δώσει επιπλέον λύσεις, καθώς έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως ανασταλτικός μέσος. Ωστόσο, δεδομένα ο Λοσάδα αναζητά έναν ποιοτικό, πρωτοκλασάτο στόπερ, με εμπειρία και παραστάσεις, ο οποίος μαζί με τον Κβίντα θα αποτελέσει τον βασικό δίδυμο της άμυνας.

Η τελική διαμόρφωση των κινήσεων θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις στο μέλλον του Βούρου, που θα καθορίσει αν θα χρειαστεί ακόμη μία προσθήκη στο κέντρο της άμυνας.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ