Έξω από το Προεδρικό Μέγαρο βρίσκονται αυτή την ώρα οι κτηνοτρόφοι, μετά από τις αλλεπάλληλες ανατροπές που προηγήθηκαν στο ΓΣΠ.
Η Αστυνομία αρνήθηκε την μεταφορά 16 φορτηγών στο Προεδρικό και η ομάδα των κτηνοτρόφων έλαβε αρχικά την απόφαση να παραμείνει για διαμαρτυρία στο ΓΣΠ όπου συγκεντρώθηκαν με σκοπό να ξεκινήσουν πορεία.
Εν τέλει οι κτηνοτρόφοι στις 1:00μ.μ. αποφάσισαν να φύγουν για το Προεδρικό Μέγαρο και η διαμαρτυρία να συνεχιστεί εκεί. Η Αστυνομία συμφώνησε να επιτρέψει την μεταφορά 3 φορτηγών προς το Προεδρικό.
Σημειώνεται ότι για τις 7.00μ.μ. είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο ΓΣΠ ο τελικός κυπέλλου Κύπρου ανάμεσα σε Πάφο και Απόλλωνα. Η αναστάτωση των τελευταίων ωρών προκάλεσε ανησυχία για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, όπου αναμένονται πέραν των 15.000 οπαδών.
Περισσότερο στο philenews.com














