Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τα πολλαπλά οφέλη με το βλέμμα στον τελικό

Απόλλων: Τα πολλαπλά οφέλη με το βλέμμα στον τελικό

Αρκετά θετικά άφησε πίσω της η επικράτηση του Απόλλωνα επί του Άρη.

«Απόλυτος» είναι πλέον ο Απόλλων, ο οποίος μετράει έστω και μία νίκη απέναντι σε όλους τους φετινούς του αντιπάλους. Για την 9η αγωνιστική των πλέι άουτ οι κυανόλευκοι κέρδισαν τον Άρη (3-2) μετά από μια τριετία και ανέβηκαν στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Με τρία γκολ συνδύασαν τη φοβερή παρουσία του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες του Ερνάν Λοσάδα, ωστόσο στην επανάληψη κατέβασαν ταχύτητα και λίγο έλειψε να το πληρώσουν.

Παρότι χαρακτήρισε την εμφάνιση του δευτέρου μέρους ως ένα μάθημα το οποίο πρέπει να γίνει πάθημα, ο Αργεντινός προπονητής τόνισε την περηφάνεια του για τη συνολική προσπάθεια της ομάδας του. Αντιλαμβάνεται ουσιαστικά πως το εν λόγω τρίποντο έχει πολλαπλά οφέλη για τον Απόλλωνα.

Εξάλλου, πέρα από το ψυχολογικό κομμάτι, δεν παραβλέπετε ότι παίκτες «κλειδιά» όπως οι Κουν και Βέισμπεκ έδειξαν πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Γερμανός τερματοφύλακας έκανε ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις, ενώ ο Γάλλος μέσος συνδύασε την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα με δυο ασίστ. Γκολ τα οποία ενδέχεται να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση τους πέτυχαν οι Γιούσεφ (σκόραρε δις) και Εσκρίτσε, οι οποίοι άνοιξαν λογαριασμό για φέτος.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Ο Λοσάδα… στρώνει το δρόμο ενόψει τελικού

Τη μαζική παρουσία των οπαδών τους θα έχουν στον τελικό οι κυανόλευκοι, αφού όπως ήταν αναμενόμενο εξαντλήθηκαν τα περίπου εννιά χιλιάδες εισιτήρια τα οποία είχαν στη διάθεση τους.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ