aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Την «καίνε» οι «χαμηλές πτήσεις» των ακριβοπληρωμένων

Ανόρθωση: Την «καίνε» οι «χαμηλές πτήσεις» των ακριβοπληρωμένων

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (pancon@phileleftheros.com)

RADIO ACTIVE (ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ 18.00-19.00) ΤΗΛ. 22-744744

Πώς τα καταφέρνει η Ανόρθωση και ξαποστέλλει στο πηγάδι ότι καλό χτίζει είναι για να απορεί ο καθένας. Το κάποτε «απόρθητο φρούριο» («Αντώνης Παπαδόπουλος») μοιάζει να έχει  όχι μία, αλλά πολλές κερκόπορτες. 

Αναδιφώντας τη μέχρι σήμερα πορεία της διαπιστώνουμε πως αυτό που την «καίει» λίγο παραπάνω είναι οι «χαμηλές πτήσεις» των ακριβοπληρωμένων της ποδοσφαιριστών. Ο Ντουρίς σκοράρει εκτός έδρας αλλά εντός, βλέπει το τέρμα σαν κλειδαρότρυπα. Ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο έχει δαπανηθεί μεγάλο ποσό για την παραμονή του και η βοήθεια που προσφέρει είναι δυσανάλογη.

Διαβάστε επίσης: Φεύγει, μένει, έφυγε! «Διαζύγιο» με Σισέ…

Εξίσου προβληματικές είναι και οι εμφανίσεις του Ράγιος, ο οποίος σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του είναι ο καταλληλότερος για να ξεκλειδώνει τις μαζικές άμυνες. Κι όμως οι κάθετες είναι ελάχιστες και μοιραία οι εν δυνάμει ευκαιρίες ως συνήθως μετατρέπονται σε προϋποθέσεις. Και οι προαναφερόμενοι βρίσκουν τρόπο να κερδίζουν φανέλα βασικού. Ένας άλλος ποδοσφαιριστής από τον οποίο υπήρχαν πολλές προσδοκίες, ο Λαβόρδε, δεν βρίσκεται καν στον πάγκο. Για προσφορά, εννοώ μικρή ή μεγάλη δεν γίνεται λόγος. Δεν υπάρχει καν στο γήπεδο, αέρας… σκόνη.

Οι τρεις βασικοί πυλώνες της Ανόρθωσης απουσιάζουν. Δεν υπάρχει συνέπεια και ενώ σε αρκετά παιχνίδια και κυρίως στα ντέρμπι βγάζει αρκετά καλό πρόσωπο, αφήνει ψήγματα αισιοδοξίας, ότι μπορεί να διεκδικήσει θέση μέσα στην πρώτη τριάδα έρχονται ορισμένα αποτελέσματα που την προσγειώνουν ανώμαλα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Πόσα χρωστά για Ντούρις, στο… βάθος «πονοκέφαλος» με Μαμούκα

Εντρυφώντας στο τελευταίο της παιχνίδι, μπορεί κάποιος να αναφερθεί στην αλλαγή του Κατσαράβα. Ενός ποδοσφαιριστή που θα έδινε λύσεις στην επίθεση στα τελευταία λεπτά όταν γέμισε η περιοχή αντί του Ντουγκλάο ή και μαζί με τον Ντουγκλάο, θα μπορούσαμε ακόμη να μιλήσουμε για τα διαιτητικά «κουκούτσια» που δεν πήρε, αλλά αυτά είναι το… δέντρο. Το… δάσος την ενδιαφέρει. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τις μικρές λεπτομέρειες.

Ένα άλλο μειονέκτημα της περσινής περιόδου που επίσης δεν λύθηκε ήταν η απόκτηση ενός γρήγορου μέσου. Ο Ράγιος έχει αργές κινήσεις, ο Κοφί κάνει ότι μπορεί αλλά δεν είναι ο κατάλληλος και ο Στρέπελ ψάχνει τον ποδοσφαιριστή που θα του δώσει τη λύση. Και ο Κάτσαρ; Αποχαιρετά μάλλον με λίγα λεπτά ανούσιας παρουσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ