Ο Ακρίτας πήγε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με φόρα τριών διαδοχικών νικών, πάλεψε το παιχνίδι, αλλά έφυγε με ήττα που βαραίνει αφόρητα την τελευταία στροφή. Το 1-2 από την Ομόνοια Αραδίππου, τον αφήνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και πλέον η παραμονή δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τα δικά του πόδια.
Την τελευταία αγωνιστική, η ομάδα της Χλώρακας χρειάζεται νίκη επί της ΑΕΛ και, την ίδια ώρα, να μη νικήσει ο Ολυμπιακός την Ανόρθωση. Μόνο έτσι θα κρατηθεί στην Α’ Κατηγορία.
Ο Γιάννης Οκκάς στάθηκε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, στις στιγμές που είχε ο Ακρίτας και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου παρουσίασε καλύτερη εικόνα η ομάδα του. Παραδέχθηκε, όμως, πως οι λεπτομέρειες έκριναν τον αγώνα. Το έργο είναι βαρύ, αλλά ο στόχος μένει ζωντανός: νίκη στην τελευταία πράξη και βαθμολογικές απώλειες του Ολυμπιακού.














