Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤαραπουλούζης: «Θα ενισχύσουμε την ομάδα με στόχο το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ταραπουλούζης: «Θα ενισχύσουμε την ομάδα με στόχο το Τσάμπιονς Λιγκ»

Την ικανοποίηση αλλά και τον στόχο για είσοδο στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε ο Σίμος Ταραπουλούζης με δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από πλευράς Ομόνοιας.

Αναλυτικά:

Ποιο ήταν το κλειδί της κατάκτησης του τίτλου; «Η οργάνωση στην ομάδα, η δουλειά, ο πρόεδρος που προσφέρει ασφάλεια στο οικονομικό, ο προπονητής που έφτιαξε μια πολύ καλή ομάδα, οι παίκτες που ήταν μια οικογένεια και το υπέροχο προσωπικό».

Θα υλοποιήσετε άλλο ένα όνειρο του κόσμου, το Τσάμπιονς Λιγκ»; «Θα κάνουμε ότι μπορούμε γιατί είναι και δικό μας όνειρο το Τσάμπιονς Λιγκ όχι μόνο του κόσμου. Θα ενισχύσουμε την ομάδα με στόχο το Τσάμπιονς Λιγκ».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ