Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο (θεατής) Ντέγκενεκ και το ακριβό ερωτηματικό

ΑΠΟΕΛ: Ο (θεατής) Ντέγκενεκ και το ακριβό ερωτηματικό

Ο Μίλος Ντέγκενεκ ήρθε στον ΑΠΟΕΛ τον περασμένο Ιανουάριο για να προσθέσει εμπειρία, λύσεις και ασφάλεια στην αμυντική γραμμή. Τρεις μήνες αργότερα, η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική. Ο υψηλόσωμος στόπερ έχει περάσει στο περιθώριο, σε μία περίοδο μάλιστα που οι γαλαζοκίτρινοι δεν εκπέμπουν σιγουριά στα μετόπισθεν και δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία.

Η τελευταία του συμμετοχή με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ καταγράφηκε στις 15 Μαρτίου, στη νίκη επί του Άρη με 2-1, όταν αγωνίστηκε για 15 λεπτά. Από τότε, θεατής. Ήταν στην αποστολή απέναντι σε ΑΕΚ, Άρη, Απόλλωνα και Ομόνοια, όπως και στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Απόλλωνα, χωρίς να χρησιμοποιηθεί. Στο πρόσφατο ματς με την Πάφος FC (26/4) έμεινε εκτός αποστολής, γεγονός που προκάλεσε απορίες.

Ενδιάμεσα, κατέγραψε δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές με την Εθνική Αυστραλίας, δέκα και εννέα λεπτών αντίστοιχα. Για τον ΑΠΟΕΛ, όμως, η παρουσία του έχει ουσιαστικά παγώσει. Εδώ και ενάμιση μήνα δεν βρίσκεται στο πλάνο της τεχνικής ηγεσίας, παρότι η ομάδα παρουσιάζει εμφανείς αδυναμίες στην αμυντική της λειτουργία.

Το θέμα έχει και προέκταση. Ο Ντέγκενεκ διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη ένα έτος, άρα η περίπτωσή του δεν αφορά μόνο το παρόν, αλλά και τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Μέχρι στιγμής, ο ΑΠΟΕΛ δεν πήρε από αυτόν τις απαντήσεις που περίμενε.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ