Τρίποντο παραμονής η Ράγιο

Στην προτελευταία χρονικά αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 1-0 κι έκαναν ίσως το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους.

Στο 74′ ο Κίκε Γκαρσία νικήθηκε από τον Ντάνι Καρδένας στο πέναλτι που εκτέλεσε, η Εσπανιόλ δεν προηγήθηκε στο Βαγέκας και στο 87′ ο Καμέγιο χάρισε το υπερπολύτιμο τρίποντο στη Ράγιο Βαγεκάνο.

Νωρίτερα, για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής μπήκε η – ξεγραμμένη πριν από λίγο καιρό – Λεβάντε μετά τη νίκη με 2-0 επί της Σεβίλλη.

Εξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε (θ’ ακολουθήσει η 32η αγωνιστική) η μάχη για την παραμονή κορυφώνεται στο ισπανικό πρωτάθλημα με επτά ομάδες να παλεύουν για ν’ αποφύγουν τα τρία «εισιτήρια» που οδηγούν στη δεύτερη κατηγορία.

Ανάμεσά τους και η Σεβίλλη, που παρέμεινε στους 34 βαθμούς, έναν περισσότερο από την 18η Αλαβές, ενώ στους 32 ανέβηκε η νικήτρια του σημερινού ντέρμπι των ουραγών (στις τελευταίες επτά αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς).

Βασικός σε ένα ακόμη ματς κάτω από τα δοκάρια των Ανδαλουσιάνων ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος δεν κατάφερε να σταματήσει τον Ρομέρο που σκόραρε δύο φορές κατά της πρώην ομάδα του.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
ΠΗΓΗ:sdna.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ