Έντονος ήταν ο Νεκτάριος Πετεβίνος για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που έκαναν λόγο για προβληματισμό της διοίκησης προς το πρόσωπο του Πάμπλο Γκαρσία. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, μιλώντας στον Super Sport FM αναφέρθηκε στη συνάντηση που έγινε με τον Ουρουγουανό τεχνικό ενόψει του φινάλε της σεζόν και των κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν.
Διαβάστε επίσης: To φωνητικό μήνυμα του Φωτίου στον Πετεβίνο έπαιξε στο ραδιόφωνο: «Ομόνοια ερχόμαστε… Παίξε για τον κόσμο σου»!
«Αντιλαμβανόμαστε ότι πουλά ο ΑΠΟΕΛ αλλά δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες δύο μέρες. Καταρχάς δεν υπήρξε ποτέ προβληματισμός για τον προπονητή. Οι συζητήσεις με τον προπονητή δεν είναι καθημερινές, αλλά υπάρχει μια πολύ καλή σχέση και επικοινωνία. Αυτό που διευθετήθηκε ήταν μια συνάντηση μετά το μπάρμπεκιου που είχαμε με την ομάδα, ενόψει και του φινάλε της σεζόν και τους σημαντικούς αγώνες κυπέλλου. Έχει και η παράνοια τα όρια της!», ήταν η σχετική τοποθέτηση.














