Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Με τις γνωστές αδυναμίες της

Παραλίμνι: Με τις γνωστές αδυναμίες της

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ

Τα μεγάλα ελλείμματα της Ένωση στην τρέχουσα περίοδο εμφανίστηκαν για άλλη μια φορά. Οι βυσσινί δυσκολεύονται να δημιουργήσουν και πολύ περισσότερο να απειλήσουν κι έτσι ήρθε φυσιολογικά η 26η ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το «Τάσος Μάρκου» με 3-1 κι οι Παραλιμνίτες συνειδητοποίησαν για άλλη μια φορά γιατί βρίσκονται στην τελευταία θέση με μόλις 4 βαθμούς. Προχυές το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων πέτυχε με πέναλτι ο Ιμέρι στο 90’+5.

Ο Μπόγιαν Μαρκόσκι γνωρίζει πολύ καλά τι λείπει από την ομάδα του και το λέει. «Όταν παίζουμε σπίτι μας πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάθεση, συγκέντρωση, θέληση και πάθος. Αυτό μας έλειπε», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Κάναμε ένα πολύ άσχημο και μέτριο παιχνίδι. Μας έλειπε η επιθετικότητα και όταν κερδίζαμε την μπάλα δεν δημιουργήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε, παίξαμε πιο επιθετικά, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλές ευκαιρίες».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ