Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Επέστρεψε «φορτωμένος», αλλά είναι φαβορί για αντί-Σούνιτς

Πάφος FC: Επέστρεψε «φορτωμένος», αλλά είναι φαβορί για αντί-Σούνιτς

Στο αρχικό σχήμα της παφιακής ομάδας απέναντι στην Ομόνοια θα επιστρέψει ο Ντράγκομιρ

Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως ο Βλαντ Ντράγκομιρ δεν πήρε φανέλα βασικού στον τελευταίο χρονικά αγώνα της Πάφος FC κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Ρουμάνος μέσος, ο οποίος είναι δεύτερος σε αγωνιστικά λεπτά για την ομάδα του, χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή για μόλις πέμπτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ενόψει του Σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με την Ομόνοια εκτιμάται πως θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα, αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Σούνιτς. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ως βασικός τόσο στην ήττα – αποκλεισμό της Ρουμανίας από την Τουρκία (26 Μαρτίου) όσο και στο φιλικό με τη Σλοβακία (31 Μαρτίου), όμως αναμένεται πως αυτό δεν θα επηρεάσει την απόφαση του Αλμπέρτο Θελάδες.

Άλλωστε, όπως και ο προκάτοχός του, ο Ισπανός προπονητής θεωρεί τον Ντράγκομιρ ως μια κομβική μονάδα του ρόστερ. Πέραν του Βόσνιου χαφ, δύσκολα φαίνεται να προλαβαίνει ο Γκολντάρ.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ