Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Γκάρι κρατά «ζεστό» το διαβατήριο

Απόλλων: Ο Γκάρι κρατά «ζεστό» το διαβατήριο

Επιβράβευση (ξανά) για τον άσο του Απόλλωνα που… βλέπει Μουντιάλ.

Στο προσκήνιο της εθνικής ομάδας του Πράσινου Ακρωτηρίου παραμένει ο Γκάρι Ροντρίγκες, με φόντο τη διαδρομή προς το Μουντιάλ 2026. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τα φιλικά με τη Χιλή (27/3) και τη Φινλανδία (30/3), ένδειξη ότι παραμένει ενεργός στο πλάνο της τεχνικής ηγεσίας σε άκρως απαιτητική περίοδο.

Η επιλογή του, εννοείται πως δεν προκύπτει τυχαία ή, από θέμα συνήθειας. Στον Απόλλωνα καταγράφει σταθερή παρουσία, με συνεχόμενα παιχνίδια και ουσιαστικό ρόλο στο αγωνιστικό κομμάτι. Από την αρχή της σεζόν χρησιμοποιείται σε τακτική βάση, καλύπτοντας σημαντικά λεπτά και διατηρώντας συμμετοχή στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Συνολικά μετρά 25 εμφανίσεις, εκ των οποίων 23 στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο. Ο χρόνος συμμετοχής του φτάνει τα 1.389 λεπτά στο πρωτάθλημα και τα 155 στον θεσμό του Κυπέλλου, ενώ έχει σημειώσει πέντε γκολ.

Η εικόνα αυτή τον διατηρεί σε επίπεδο επιλογής για την εθνική του ομάδα, σε περίοδο όπου κάθε κλήση έχει αυξημένη σημασία ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ