Μακριά από τον καλό του εαυτό και τις υψηλές πτήσεις έμεινε ο Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του μήκους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Τορούν της Πολωνίας.
Ο 28χρονος Ολυμπιονίκης που είχε κατακτήσει τα χρυσά μετάλλια στα Παγκόσμια του Βελιγραδίου (2022) και της Γλασκώβη (2024), δεν μπόρεσε να φτάσει μακριά στον αποψινό εντυπωσιακό αγώνα, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του στην 6η θέση με επίδοση στα 8,19 μέτρα.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Μίλτο, αφού στο πρώτου του άλμα κατέγραψε 8.09μ. και ενώ πάτησε 29 εκατοστά μακριά από τη βαλβίδα! Στο δεύτερο άλμα του βελτίωσε την επίδοσή του με 8,15μ., για να ακολουθήσουν τα μέτρια άλματα στα 8.06μ. και 8 μέτρα στην τρίτη και τέταρτη προσπάθεια αντίστοιχα.














