Στην πρεμιέρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος, η Ομόνοια αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Άρη στη Λεμεσό, αφήνοντας έντονη γεύση απογοήτευσης στην ομάδα. Ο προπονητής των πράσινων, Χένινγκ Μπεργκ, μετά το παιχνίδι δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα, και στάθηκε στην κούραση που φάνηκε στους παίκτες του.
Aναλυτικά οι δηλώσεις
Για το παιχνίδι και την εμφάνιση της ομάδας: «Είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε, προηγηθήκαμε με 2-0 και ελέγχαμε τον ρυθμό. Ο Άρης είχε 2-3 ευκαιρίες και δεν είχε κάτι άλλο, πέτυχε δύο γκολ και εμείς δεν αμυνθήκαμε όπως έπρεπε. Δεν ήμασταν όσο φρέσκοι θέλαμε σήμερα. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για τον διαιτητή».
Για το δεύτερο ημίχρονο και αν συμφωνεί ότι μπήκαν χαλαροί: «Δεν νομίζω ότι ήμασταν περισσότεροι χαλαροί από όσο θα έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήμασταν φρέσκοι όσο θα θέλαμε, μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Αναμφίβολα δεν ήταν από τα καλύτερα μας φετινά παιχνίδια».














