Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Προς Ορνταμπάσι ο Αμπάγκνα για τα… μάτια του Μάρτιν με σημαντικό όφελος στο ταμείο

ΑΠΟΕΛ: Προς Ορνταμπάσι ο Αμπάγκνα για τα… μάτια του Μάρτιν με σημαντικό όφελος στο ταμείο

Προπονητής των Καζάκων που βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον ΑΠΟΕΛ είναι ο Μολδαβός Αντρέι Μάρτιν με τον οποίο ο Γκανέζος μέσος συνεργάστηκε στην Πέτροκουμπ

Βαλίτσες για Καζακστάν ετοιμάζει ο Ντέιβιντ Αμπάγκνα. Ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε πως, μετά από επιθυμία του ποδοσφαιριστή, άρχισε διαπραγματεύσεις για μετεγγραφή του Γκανέζου μέσου σε ομάδα του εξωτερικού. Πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει αναφέρουν πως ο 27χρονος ανασταλτικός χαφ είναι προ των πυλών της Ορνταμπάσι του Καζακστάν.

Προπονητής των Καζάκων είναι ο Μολδαβός, Αντρέι Μάρτιν, ο οποίος είχε πάρει τον Αμπάγκνα στην Πέτροκουμπ τον Μάρτη του 2024. Υπό τις οδηγίες του ο βραχύσωμος μέσος είχε καταγράψει 17 συμμετοχές, 7 γκολ και 2 ασίστ. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Αμπάγκνα είχαν προσελκύσει το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ που έντυσε τον ποδοσφαιριστή στα γαλαζοκίτρινα τον Αύγουστο του 2024. Ενάμιση χρόνο μετά, αφού πρόλαβε να καταγράψει 46 εμφανίσεις (7 γκολ, 6 ασίστ) και έναν σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για σημαντικό διάστημα, ο Αμπάγκνα ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ορνταμπάσι είναι σε καλό στάδιο, με τους γαλαζοκίτρινους -εάν ολοκληρωθεί η μετεγγραφή- να βάζουν ένα σημαντικό ποσό στο ταμείο, κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ