Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Πλησιάζει η ώρα που θα μιλήσει ο Χάρης Φωτίου» - Η αναφορά στα κριτήρια...

Πετεβίνος: «Πλησιάζει η ώρα που θα μιλήσει ο Χάρης Φωτίου» – Η αναφορά στα κριτήρια Μαρτίου

Λίγο πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, τοποθετήθηκε δημόσια ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, σκιαγραφώντας το επόμενο διάστημα σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο.

Μιλώντας στην κάμερα της Cytavision, υπογράμμισε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συγκεκριμένες ενέργειες και πως σύντομα ο νέος πρόεδρος, Χάρης Φωτίου, θα απευθυνθεί επίσημα στον κόσμο της ομάδας για να παρουσιάσει τις αποφάσεις και τις κινήσεις του, τονίζοντας ότι βασική του αρχή είναι η διαφάνεια.

Αναφορικά με τα κριτήρια Μαρτίου, ξεκαθάρισε πως απομένουν λίγες ημέρες για την ολοκλήρωσή τους, με τον φάκελο να βρίσκεται στο τελικό στάδιο συμπλήρωσης.

Αναλυτικά:

«Γίνονται ενέργειες. Πλησιάζει η ώρα που θα μιλήσει ο Χάρης Φωτίου στον κόσμο για να γνωστοποιήσει αυτές τις ενέργειες και να είναι συνεπής σε αυτό που είπε ότι θα λειτουργήσει με διαφάνεια. Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να είναι δίπλα στην προσπάθεια γιατί μόνο έτσι θα προχωρήσει το ΑΠΟΕΛ μπροστά» δήλωσε.

Για τα κριτήρια Μαρτίου: «Τα κριτήρια Μαρτίου είναι θέμα 2-3 ημερών για να κλείσουν. Κάνουμε ενέργειες για να συμπληρωθεί ο φάκελος και να κατατεθεί»

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ