Στην Ομόνοια στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στον πρώτο αγώνα με τη Ριέκα για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, με μοναδικό στόχο το αποτέλεσμα που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης. Το «τριφύλλι» θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να κάνει αποφασιστικό βήμα προς τους «16», γνωρίζοντας πως το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι.
Ο Χένινγκ Μπεργκ παρατάσσει τους πράσινους με τρεις αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στο Παραλίμνι. Συγκεκριμένα, οι Μασούρας, Χρίστου και Μπάλκοβετς πήραν τις θέσεις των Παναγιώτου, Ντιουνκού και Χατζηγιοβάνη.
Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Κουλιμπαλί, Μπάλκοβετς, Χρίστου, Π. Ανδρέου, Άιτινγκ, Μασούρας, Σεμέδο, Τάνκοβιτς, Μαέ.
Στον πάγκο: Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Χατζηγιοβάνης, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Εράκοβιτς, Ευαγγέλου, Νεοφύτου, Παναγή.
Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για τον Ανδρέα Χρίστου, ενώ έκπληξη αποτελεί το γεγονός πως στην ενδεκάδα συνυπάρχουν Μασούρας και Οντουμπάτζο. Στα αξιοσημείωτα, η παρουσία του Μπάλκοβετς σε ρόλο κεντρικού αμυντικού για πρώτη φορά με τη φανέλα της Ομόνοιας.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Άγγελος Ανδρέου, ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ένιωσε ενόχληση και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.















