Κάποτε η Μπαρτσελόνα κινείτο στον αστερισμό του «MSN» (Messi-Suárez-Neymar). Τηρουμένων των αναλογιών, μπορεί να ειπωθεί πως κάτι ανάλογο συμβαίνει με την Ομόνοια και το «MST» (Maëe-Semedo-Tankovic).
Το «τριφύλλι» έχει βρει τη δική του τριάδα στη γραμμή κρούσης, που σκορπά τρόμο στις αντίπαλες άμυνες του πρωταθλήματός μας, σκοράροντας, δημιουργώντας και συμμετέχοντας σε πολλά γκολ και φάσεις.
Καταρχάς, ο Ράιαν Μαέ έγινε ο πρώτος σκόρερ του ποδοσφαιρικού μαραθωνίου, πιάνοντας «13άρι» με τα τέσσερα απέναντι στον Άρη (5-3). Παραλλήλως, σέρβιρε άλλα τρία στους συμπαίκτες του.
Έπειτα, όμως, οι πράσινοι διαθέτουν τον πασαδόρο, ο οποίος φιγουράρει στην πρώτη θέση του πίνακα των ασίστ με εννέα. Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς πιστώθηκε άλλες τρεις στο στάδιο «Αλφαμέγα», ενώ είχε ανάμιξη στη δημιουργία ακόμα ενός. Στο ενεργητικό του έχει και τρία τέρματα.
Και στη μέση ο Σεμέδο. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήριο έχει στείλει την μπάλα 11 φορές στα αντίπαλα δίχτυα και έδωσε άλλα πέντε γκολ «στο πιάτο» για τους συμποδοσφαιριστές του.
Διαβάστε επίσης: Σοκ με Κίτσο, εκτός για 9-12 μήνες – Πάει για αριστερό μπακ
Αριθμοί που δείχνουν ότι πρόκειται για τριάδα που ξεχειλίζει ποιότητα και αποτελεί την εμπροσθοφυλακή της ομάδας που φέρει τη σφραγίδα του προπονητή της, Χένινγκ Μπεργκ. Ένα καλοδουλεμένο σύνολο, που συνδυάζει το ομαδικό πνεύμα και την ατομική μεγάλη –για τα κυπριακά δεδομένα– κλάση.















