Εκτός έδρας δοκιμασίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος για τις τρεις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή. Η ΑΕΚ, κλείνοντας το 2025 με σερί 10 νικών σε όλες τις διοργανώσεις, θα βρεθεί αύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με στόχο να υπερασπιστεί την πρωτιά. Από τις 26 Οκτωβρίου παραμένει αήττητη η ομάδα του Νίκολιτς, η οποία παρουσιάζεται ενισχυμένη με επιστροφές τραυματιών και νέες επιλογές, γνωρίζοντας παράλληλα ότι ακολουθεί μεσοβδόμαδα το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.
Ο Άρης, από την πλευρά του, μπήκε στο 2026 με πρόκριση (2-0 επί του Παναιτωλικού), όμως έχει ήδη στραμμένο το βλέμμα στο επερχόμενο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Το πρωτάθλημα, με βάση τη μέχρι τώρα εικόνα, δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια για όνειρα τετράδας.
Λίγες ημέρες πριν από τη μεταξύ τους σύγκρουση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δοκιμάζονται σήμερα εκτός έδρας. Οι ερυθρόλευκοι, φρέσκοι από το 3-0 επί του ΟΦΗ και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, πηγαίνουν στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ, μετά την πρόκριση στα πέναλτι επί του ίδιου αντιπάλου, ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, που μετρά τρεις σερί ήττες.
Στο ΟΑΚΑ, ένας ανανεωμένος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Για την ομάδα του Μπενίτεθ, το τρίποντο θεωρείται αδιαπραγμάτευτο, έστω κι αν οι φιλοξενούμενοι παίζουν ίσως ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την παραμονή.














