Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜε το καλημέρα στα βαθιά ο Σατσιάς

Με το καλημέρα στα βαθιά ο Σατσιάς

Μόλις έξι μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της μετεγγραφής του από τον ΑΠΟΕΛ, ο Γιάννης Σατσιάς κάνει σήμερα το ντεμπούτο του με τον Παναιτωλικό, παίρνοντας θέση στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου.

Ο 23χρονος Κύπριος μέσος θα αγωνιστεί απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον νοκ άουτ αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson (15:00), με τον προπονητή του να του δείχνει άμεση εμπιστοσύνη σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Η επιλογή του Σατσιά στο βασικό σχήμα καταδεικνύει πόσο πολύ πιστεύει ο Αναστασίου στις δυνατότητές του και στην ικανότητά του να δώσει ώθηση στο κέντρο του Παναιτωλικού.

Στην 11άδα της ομάδας του Αγρινίου ξεχωρίζουν και άλλοι γνώριμοι από το κυπριακό πρωτάθλημα, όπως οι Ζίβκοβιτς, Μαυρίας, Χρίστος Σιέλης και Μανρίκε.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ