Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣEθνικός: Πρώτα να… κλείσει πίσω

Eθνικός: Πρώτα να… κλείσει πίσω

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ

Το πρώτο και πιο επείγον ζητούμενο για τον Ρουί Φερέιρα είναι να σταματήσει την αμυντική αιμορραγία του Εθνικού Άχνας. Η άμυνα «μπάζει» από παντού και το τίμημα είναι βαρύ. Γκολ που έρχονται από το… πουθενά, λάθη χωρίς πίεση και μια εικόνα που αποτυπώνεται καθαρά στους αριθμούς: 29 γκολ παθητικό, δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Ο Εθνικός δοκιμάστηκε με διάφορους σχηματισμούς, τριάδα και τετράδα στα μετόπισθεν, χωρίς αποτέλεσμα. Από τον Φελίπε και τον Πεχλιβάνη μέχρι τους Οφόρ, Λομοτέι, Μπαχανάκ, Αγγελόπουλο, Ψάλτη και Δημητρίου, όλοι πήραν χρόνο, όμως το πρόβλημα παρέμεινε.

Ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ, ο Φερέιρα καλείται πρώτα απ’ όλα να «κλειδώσει» την άμυνα. Το μηδέν παθητικό είναι η βάση για να χτιστεί το πρώτο θετικό αποτέλεσμα.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ