Ένα πολύ καλό α’ ημίχρονο δεν ήταν αρκετό για τον Εθνικό Άχνας, όχι μόνο να εξασφαλίσει ένα θετικό αποτέλεσμα από την Ομόνοια, αλλά να γλιτώσει τον διασυρμό. Στο πρώτο 45λεπτο προχθές στο ΓΣΠ, οι Αχνιώτες δεν είχαν να ζηλέψουν από τους «τριφυλλοφόρους», παρά μόνο την τύχη και την αποτελεσματικότητάς τους. Στις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν, λίγο η αστοχία, λίγο η ατυχία, λίγο η εξαιρετική απόδοση του Φαμπιάνο, δεν επέτρεψαν στην προσφυγική ομάδα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
Ο υπηρεσιακός προπονητής του Εθνικού Άχνας, Χρήστος Πογιατζής, αφού χαρακτήρισε «φανταστική» την απόδοση της ομάδας του στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, είπε το… χιλιοειπωμένο: «Αν βάζαμε γκολ ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Μετά το δεύτερο γκολ μέτρησε η ποιότητα της Ομόνοιας».
Οι Αχνιώτες μετρούν επτά σερί ήττες και φυσιολογικά υπάρχει ανησυχία. Ο Πογιατζής, όμως, εμφανίστηκε καθησυχαστικός: «Η ομάδα άρχισε το πρωτάθλημα πολύ καλά, αλλά μετά ήρθαν οι ήττες. Να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε και φέτος. Περάσαμε πολύ πιο δύσκολες στιγμές». Έδωσε, έτσι, το σύνθημα για ανασύνταξη ενόψει τους αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2026.














