Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑπορρίφθηκε ομόφωνα η έφεση της ΑΕΛ - Τα παιχνίδια χωρίς κόσμο

Απορρίφθηκε ομόφωνα η έφεση της ΑΕΛ – Τα παιχνίδια χωρίς κόσμο

Το Εφετίο απέρριψε ομόφωνα την έφεση της ΑΕΛ κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για επιβολή ποινής διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και για την ποινή απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων επίσης για ένα αγώνα.

Συνεπώς, η ομάδα της Λεμεσού, θα αγωνιστεί χωρίς το κοινό της στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ και στο εκτός έδρας παιχνίδι με Εθνικό.

Η ανακοίνωση:

«Το Εφετείο της ΚΟΠ, εξέτασε σήμερα την έφεση της ΑΕΛ κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για επιβολή ποινής διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και για την ποινή απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων επίσης για ένα αγώνα.

Τα μέλη του εφετείου αποφάσισαν ομόφωνα να απορρίψουν την έφεση και ως εκ τούτου, η ποινή παραμένει η ίδια.

Το πλήρες σκεπτικό της απόφασης θα δοθεί γραπτώς σε μεταγενέστερο στάδιο».

 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ