Η ισοπαλία χωρίς τέρματα στο ΓΣΠ απέναντι στον Ολυμπιακό άφησε έντονο προβληματισμό στις τάξεις της ΑΕΛ, όχι τόσο για το αποτέλεσμα όσο για τον τρόπο με τον οποίο αυτό προέκυψε. Η ομάδα της Λεμεσού είχε την ευκαιρία με «διπλό» να βρεθεί στην εξάδα, αγωνιζόμενη μάλιστα με αριθμητικό πλεονέκτημα για μεγάλο διάστημα, αρχικά ενός και στη συνέχεια δύο παικτών. Η εικόνα της ΑΕΛ ήταν απογοητευτική.
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εντελώς ακίνδυνη, χωρίς ένταση στο παιχνίδι της. Στην επανάληψη είχε καλύτερη εικόνα, όμως και πάλι δεν δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα στον αντίπαλό της. Ήταν η χειρότερη παρουσία της στην εποχή Μαρτίνς. Προκάλεσε απορία η μη χρησιμοποίηση του Φεριέρ, από τη στιγμή που έψαχνε το γκολ. Το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν είναι το τέλος του κόσμου για την ΑΕΛ, όμως η εικόνα της απασχόλησε τον Μαρτίνς και θα ψάξει το τι έφταιξε. Άξιο αναφοράς ότι για πέμπτο σερί παιχνίδι έμεινε μακριά από την ήττα.
Εξάλλου, η ΑΕΛ υπέβαλε έφεση κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή για επιβολή ποινής διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και για την ποινή απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων για έναν αγώνα, όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ. Η ημερομηνία εκδίκασης της έφεσης θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.














