Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ θα παραταχθεί αύριο η ΑΕΚ κόντρα στη Χάκεν, όπως τόνισε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά είμαι σίγουρος για την προσαρμογή των παικτών στις απαιτήσεις του», ανέφερε.
Όσα δήλωσε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ:
Αρχικά είπε: «Ξέρουμε ότι η Χάκεν είναι μια ομάδα που δεν επάξιε τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά μαζέψαμε πληροφορίες και τις μεταφέραμε στους παίκτες. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά το πιο σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στη δική μας ομάδα. Είμαι σίγουρος για την προσαρμογή των παικτών στις απαιτήσεις του αγώνα. Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε αρνητικά. Με νίκη εξασφαλίζουμε την πρόκριση και αυτό έχουμε στο μυαλό μας, πως θα μπορέσουμε να πάρουμε το ζητούμενο».
Για την πίεση που υπάρχει: «Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση σε αυτό το επίπεδο. Κάναμε καλή πορεία, φέραμε καλά αποτελέσματα και είναι μια ευκαιρία που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό. Ξέρουμε τις δυσκολίες. Πριν μερικές εβδομάδες η Βαγιεκάνο με ένα πέναλτι έσωσε τον βαθμό με την Χάκεν στη Σουηδία. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους παίκτες».














