Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Έβαλε πάνω απ’ όλα το φορμάρισμα

ΑΕΚ: Έβαλε πάνω απ’ όλα το φορμάρισμα

Στην Κροατία, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ στήριξε όσους έλαμψαν στο ΓΣΠ

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έδειξε πόση μεγάλη σημασία είχε το ματς της ΑΕΚ με τη Ριέκα (0-0), με τις επιλογές του αρχικού σχήματος. Προχώρησε μόλις σε μία αναγκαστική «παρέμβαση» σε σχέση με το 4-1 επί του Ολυμπιακού, βάζοντας τον Ναλί αντί του (αδήλωτου στην UEFA) Ισκιέρδο.

Δεν στάθηκε σε ονόματα, δεν φοβήθηκε το ενδεχόμενο νέων τραυματισμών και δεν σκέφτηκε την κόπωση. Ο Βάσκος προπονητής θα μπορούσε να προχωρήσει σε περισσότερες διαφοροποιήσεις, βάσει της δύσκολης εβδομάδας με τρεις αγωνιστικές υποχρεώσεις – ακολουθεί τη Δευτέρα το παιχνίδι με τον Ακρίτα στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ όρθια στη Ριέκα, όρθια στην Ευρώπη

Ωστόσο, επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που «έβγαζαν μάτια» το περασμένο Σάββατο στο ΓΣΠ, έστω και αν είχε διαθέσιμο και άλλο αξιόλογο έμψυχο δυναμικό, όπως π.χ. οι Ρομπέρζ, Σουάρεθ, Εκπολό. Οι τρεις τους αγωνίστηκαν ως αλλαγή, όπως και ο Καμπρέρα. Ο Ιδιάκεθ οδήγησε έτσι την ομάδα της Λάρνακας σε πολύτιμο βαθμό, στην καυτή έδρα της πρωταθλήτριας Κροατίας, που τη θέτει κατά 56% στους «16» και κατά 99,9% στην ενδιάμεση φάση (σύμφωνα με το Football Meets Data).

Πλέον στρέφεται στο πρωτάθλημα και θα κρίνει την ετοιμότητα των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών στο διάστημα που μεσολαβεί, για να αποφασίσει αν θα ανοίξει το ροτέισον αυτή τη φορά. Είναι θετικό ότι η επόμενη εβδομάδα έχει πιο φυσιολογικό πρόγραμμα, με υποχρεώσεις μόνο στο πρωτάθλημα (το Σάββατο 6/12 θα αγωνιστεί με τον Εθνικό στο Δασάκι), προτού έρθουν οι «διαβολοβδομάδες» με Χέκεν (11/12), Ομόνοια (15/12), Σκεντίγια (18/12) και ΑΕΛ (22/12).

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ