ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΠροτελευταία ευρωπαϊκή στροφή για Κεραυνό, ΑΕΚ και Ανόρθωση

Προτελευταία ευρωπαϊκή στροφή για Κεραυνό, ΑΕΚ και Ανόρθωση

Κεραυνός, Πετρολίνα ΑΕΚ και Ανόρθωση σε εκτός έδρας αναμετρήσεις

Προτελευταία αγωνιστική στους ομίλους του FIBA Europe Cup, με τις τρεις κυπριακές ομάδες, Κεραυνό, Πετρολίνα ΑΕΚ και Ανόρθωση, να δίνουν τον πέμπτο τους αγώνα στη διοργάνωση. Όλες οι ομάδες αγωνίζονται εκτός έδρας. Πρώτη στη μάχη ρίχνεται η Πετρολίνα ΑΕΚ, η οποία στην Τουρκία θα αντιμετωπίσει την Αλιάγκα Πέτκιμσπορ στις 17:00 για την 5η αγωνιστική του γ’ ομίλου. Οι κιτρινοπράσινοι μετά από τέσσερις αγώνες μετρούν έξι βαθμούς, με την προσεχή αντίπαλό τους και την Οραντέα να είναι πιο πάνω με επτά βαθμούς, ενώ η Κορόνα έχει τέσσερις.

O Κεραυνός στις 20:00 αντιμετωπίζει στην Κροατία την πρωτοπόρο και αήττητη του δ’ ομίλου, Τσεντεβίτα Τζούνιορ. Οι ερυθροκίτρινοι μετρούν μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια, όπως και η Πέλιστερ, ενώ πιο πάνω τους με δυο νίκες και ισάριθμες ήττες είναι η Πριέβιντζα.

Η Ανόρθωση θα παίξει στην Ισπανία απέναντι στη Σαραγόσα, σε μία αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 21:00. Η ομάδα της Αμμοχώστου μετά τη νίκη στην πρεμιέρα, είχε σημειώσει τρεις ήττες και θέλει επιστροφή στις επιτυχίες, απέναντι στην πρωτοπόρο του όγδοου ομίλου που έχει απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα. Οι άλλες δυο ομάδες του ομίλου, Μπάκεν Μπέαρς και Σαμπατέλι έχουν δυο νίκες και δυο ήττες.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ