Ο Ολυμπιακός βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ κόντρα στον Ακρίτα εκτός έδρας. Παρόλο που έχασε έναν από τους ποιοτικότερους του παίκτες, τον Ζοάο Μάριο, στο δεύτερο ημίχρονο έβγαλε αντίδραση και έφθασε στην ισοφάριση με την Ίντζια. Καθοριστική ήταν η νέα απόκρουση πέναλτι από τον Ταλιχμανίδη, που κράτησε όρθια την ομάδα του ενώ το σκορ ήταν 0-1.
Σημαντικός βαθμός για τους μαυροπράσινους, που μετά το «διπλό» επί της Ομόνοιας Αραδίππου, πήραν ισοπαλία στην έδρα του Ακρίτα, ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο: την παραμονή. Ο Γιώργος Κωστή έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια με ανάλογες εμφανίσεις.
Όσον αφορά στον τραυματισμό του Ζοάο Μάριο, μετά που υποβλήθηκε σε εξετάσεις τα νέα ήταν καθησυχαστικά. Εντούτοις θα περάσει σήμερα από εξειδικευμένες εξετάσεις, προκειμένου να καθοριστεί ο χρόνος απουσίας του. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε δεύτερο ασθενοφόρο και ο ποδοσφαιριστής ενώ σφάδαζε από τους πόνους, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όταν τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, είναι κάτι που προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει του αρμόδιους.














