Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΦανγκέιρο: «Αν ήμουν εγώ διαιτητής δεν θα έδινα το πέναλτι»

Φανγκέιρο: «Αν ήμουν εγώ διαιτητής δεν θα έδινα το πέναλτι»

Ο Κάρλος Φανγκέιρο, προπονητής της ΕΝΠ, παραχώρησε δηλώσεις μετά την ήττα της ομάδας του με 2-0 από την ΑΕΚ, σχολιάζοντας την εμφάνιση και τα λάθη που κόστισαν στο ματς. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι η Ένωση είχε καλή αμυντική οργάνωση στο πρώτο μέρος, αλλά αντιμετώπισε προβλήματα στην τελική πάσα και στη δημιουργία φάσεων στην επίθεση.

Για τη φάση του πέναλτι, ο Πορτογάλος προπονητής παραδέχτηκε ότι αν ήταν διαιτητής δεν θα το έδινε, ωστόσο αναγνώρισε τη συνολικά καλή δουλειά της διαιτητικής ομάδας, υπογραμμίζοντας ότι η απόδοση των τεσσάρων διαιτητών ήταν εξαιρετική.

Οι δηλώσεις του:

«Νομίζω είχαμε μια πολύ καλή οργάνωση αμυντικά στο πρώτο μέρος, αλλά όταν φτάναμε στο επιθετικό τρίτο δεν ήμασταν καλοί, ειδικά στην τελική πάσα. Είδα το πέναλτι, προσπαθώ να καταλάβω αν είναι ή όχι. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε συγκέντρωση, γρήγορα δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Κάποιοι παίκτες κουράστηκαν, μετά το 60-65′ ήταν δύσκολο να ανεβούμε ψηλά, υπάρχει και ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το σημαντικό πλέον είναι να κάνουμε αποκατάσταση και να δούμε το παιχνίδι του Κυπέλλου την Τετάρτη».

Για το πέναλτι: «Αν ήμουν εγώ διαιτητής δεν θα το έδινα, αλλά αν εξαιρέσουμε την φάση αυτή, και οι τέσσερις διαιτητές έκαναν εξαιρετική δουλειά»

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ