Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ κατά διαιτησίας: «Ίσως είμαι ανόητος - Κάθε χρόνο ακούω τα ίδια με τους Κύπριους...

Μπεργκ κατά διαιτησίας: «Ίσως είμαι ανόητος – Κάθε χρόνο ακούω τα ίδια με τους Κύπριους διαιτητές» (vid)

Ισοπαλία χωρίς γκολ, ένταση και αμφισβητούμενες φάσεις στο ΓΣΠ, με την Ομόνοια να χάνει ευκαιρίες και τον προπονητή της ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ, να εκφράζει έντονα παράπονα για τη διαιτησία. Το 0-0 κόντρα στον Άρη δεν ικανοποίησε την Ομόνοια, που είχε αριθμητικό πλεονέκτημα για πάνω από 70 λεπτά και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.

Ο Νορβηγός προπονητής αναφέρθηκε με έντονο και καυστικό τρόπο για τις διαιτητικές αποφάσεις:

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες για το γκολ που θα μας έδινε τη νίκη. Δόθηκε πέναλτι στον Άρη για χέρι, ίσως θα πω στους ποδοσφαιριστές να μαρκάρουν με τα χέρια στις τσέπες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μια άλλη φάση δική μας με χέρι δεν ήταν πέναλτι, ίσως να είμαι εγώ ανόητος. Ο διαιτητής δεν ήταν στο επίπεδο των δύο ομάδων αλλά και του κυπριακού πρωταθλήματος».

Ο Μπεργκ σχολίασε και τη γενικότερη κατάσταση της διαιτησίας στο πρωτάθλημα: «Κάθε χρόνο ακούω πως πρέπει να δώσουμε ευκαιρία στους Κύπριους διαιτητές και κάθε χρόνο μετά από δύο μήνες το αλλάζουν και έρχονται ξένοι».

Παρά τα παράπονα, τόνισε ότι η ομάδα του μπορούσε να πάρει τη νίκη: «Ανεξάρτητα με το τι έγινε στο γήπεδο, μπορούσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Ο κόσμος διαφωνούσε για τις αποφάσεις του διαιτητή και το έδειχνε. Το πιο σημαντικό είναι να ελέγχουμε εμείς τους εαυτούς μας. Σίγουρα όσο αφορά τις αλλαγές θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά πράγματα. Είχαμε μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος του αγώνα, όπως και στο ξεκίνημα».

Ο Μπεργκ αναφέρθηκε και στην επίδραση της αποβολής του αντιπάλου: «Ήταν πιο εφικτό να βρούμε ελεύθερους χώρους από τα πλάγια, μετά και την κόκκινη του αντιπάλου».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ