Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣιγά μην το 'χανε: Ο ΠτΔ στο «Αλφαμέγα» για το Πάφος FC - Μπάγερν Μονάχου

Σιγά μην το ‘χανε: Ο ΠτΔ στο «Αλφαμέγα» για το Πάφος FC – Μπάγερν Μονάχου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία της Πάφος FC. Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα της μεγάλης αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου, για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πρόεδρος έφθασε στο Στάδιο Άλφαμεγα και πήρε θέση στα επίσημα.

Πιστός υποστηρικτής της Πάφου αλλά και λάτρης του αθλητισμού, ο Νίκος Χριστοδουλίδης παρακολουθεί με ένταση τα παιχνίδια της ομάδας του και δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από αυτό το ευρωπαϊκό ραντεβού – σταθμό.

Μάλιστα, επέλεξε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση φορώντας μπλουζάκι «Champions» από την κατάκτηση του πρωταθλήματος τον περασμένο Μάιο, δείχνοντας τη σύνδεση και την περηφάνια του για τον θρίαμβο της ομάδας.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ