Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το παζλ του τρόμου

Ανόρθωση: Το παζλ του τρόμου

Η Ανόρθωση έχασε 0-2 από τον Εθνικό και ξυπνά ο χειρότερος εφιάλτης της.

Το ενθαρρυντικό 1-1 με την ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Τιμούρ Κετσπάγια δεν είχε συνέχεια για την Ανόρθωση. Η ήττα με 0-2 από τον Εθνικό στο Δασάκι επανέφερε τον έντονο προβληματισμό, τόσο για αγωνιστικούς όσο και για οικονομικούς λόγους.

Στη ζώνη του υποβιβασμού

Η «Μεγάλη Κυρία» βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού μόλις σε τέσσερις αγωνιστικές. Το μόνο ματς απέναντι σε ομάδα που στοχεύει ψηλά ήταν εκείνο με την ΑΕΚ (1-1).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η «Κυρία» έφερε 0-0 με την Ομόνοια Αραδίππου, ηττήθηκε 1-2 από τον Ολυμπιακό και τώρα 0-2 από τον Εθνικό.

Το ρόστερ παραμένει αμφιβόλου ποιότητας, με ερωτηματικό αν οι τελευταίες μετεγγραφές μπορούν να κάνουν τη διαφορά ή να βελτιώσουν ουσιαστικά την εικόνα της ομάδας.

Οικονομική ασφυξία

Το οικονομικό συνεχίζει να αποτελεί τεράστιο βραχνά. Η δαμόκλειος σπάθη της FIFA με τις προσφυγές ποδοσφαιριστών, τα εμπάργκο και τις συνέπειες που αυτά φέρνουν δημιουργούν κλίμα αβεβαιότητας και αναστάτωσης.

Η κατάσταση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τη δουλειά του Γεωργιανού προπονητή, που καλείται να διαχειριστεί μια ομάδα με σοβαρά ελλείμματα και εκτός γηπέδου.

Διαβάστε επίσης: Ο Μάρτινς κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση στον Μπρένο από οπαδούς της Ανόρθωσης

Δεν μάσησε τα λόγια του Κετσπάγια

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν μάσησε τα λόγια του μετά την ήττα:
«Είμαι 31 χρόνια στην ομάδα, δεν έχω ξαναδεί τέτοια κατάσταση. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάθος και προσπάθεια. Χρειάζονται και κάποια πράγματα που είναι σημαντικά και δεν τα είχαμε».

Ο χειρότερος εφιάλτης

Όλα μαζί συνθέτουν ένα σενάριο τρόμου για την πορεία της Ανόρθωσης στην τρέχουσα σεζόν, που αγγίζει τον χειρότερο εφιάλτη: να μπλέξει σε περιπέτειες και ακόμα χειρότερα, να γνωρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της την πικρή γεύση του υποβιβασμού.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ