Ο αγώνας οικονομικής επιβίωσης συνεχίζεται στην Ανόρθωση και εντείνεται με την πλατφόρμα οικονομικής στήριξης. Πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες, έχει συγκεντρωθεί ποσό πέραν των 80.000 ευρώ. Πολύ μακριά από τον στόχο του 1.911.000 ευρώ που τέθηκε, όμως αποτελεί άλλη μία απόδειξη πως οι φίλοι της Ανόρθωσης είναι έτοιμοι για πολλοστή φορά να βάλουν το χέρι στην τσέπη, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα τους να ξεπληρώσει τις αμαρτίες του παρελθόντος.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια με μήνυμα που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της συζύγου του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλεί όλους και όλες να συστρατευτούν για αναγέννηση του ιστορικού φοίνικα. Στον σύλλογο της Αμμοχώστου ευελπιστούν ότι θα υπάρξει κινητοποίηση στον Ανορθωσιάτικο κόσμο και κυρίως σε επιφανείς οπαδούς, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν μεγαλύτερα ποσά.
Στο «Αντώνης Καρράς» είναι συγκεντρωμένοι στον αυριανό (20/9,19:00) αγώνα με τον Εθνικό, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι κυανόλευκοι στοχεύουν στην πρώτη νίκη τους στη σεζόν για να πάρουν ώθηση και να «ζεστάνουν» τον κόσμο τους. Η ισοπαλία με την ΑΕΚ και η βελτίωση στην εικόνα της ομάδας έφεραν χαμόγελα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια περιμένει ακόμα καλύτερη την ομάδα του κόντρα στον Εθνικό με την προσδοκία πως θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Πλην των Ντιόν (ήρθε με θλάση β’ βαθμού από τον Απόλλωνα) και Ευαγόρα Χαραλάμπους (ταλαιπωρείται από φλεγμονή στους κοιλιακούς μυς μετά τους αγώνες της Εθνικής Ελπίδων), οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι. Σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας είναι οι Ρομάν Μπέζους και Μίγιο Τσάκτας, οι οποίοι διεκδικούν θέση στην αποστολή. Φανέλα βασικού διεκδικεί ο Σουηδός αμυντικός Εμίλ Μπεργκστρομ, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Κωστάκη Αρτυματά στην ενδεκάδα.














