Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια/Λοΐζου: Με αύξηση απολαβών κατά 50% περίπου και το ερωτηματικό με ΑΕΚ

Ομόνοια/Λοΐζου: Με αύξηση απολαβών κατά 50% περίπου και το ερωτηματικό με ΑΕΚ

Οι πληροφορίες από το Ισραήλ αναφέρουν ότι για τον Λοΐζου Λοΐζου ενδιαφέρεται η Χάποελ Τελ Αβίβ, η οποία είναι έτοιμη να του προσφέρει πολυετές συμβόλαιο με ψηλότερες απολαβές απ’ ότι (στο υφιστάμενο συμβόλαιο) στην Ομόνοια κατά 50%.

Το γεγονός αυτό έχει δελεάσει τον Κύπριο διεθνή, ο οποίος για να μετεγγραφεί θέλει το «οκ» της Ομόνοιας. Στην παρούσα φάση, η διοίκηση Παπασταύρου δεν έχει ικανοποιηθεί από την πρόταση των Ισραηλινών κι έτσι το θέμα παραμένει σε εκκρεμότητα, με την υποσημείωση πως το μετεγγραφικό παράθυρο στο Ισραήλ είναι ανοικτό μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου.

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, άφησε να εννοηθεί ότι διαφωνεί με τις κατευθύνσεις που δίνουν οι σύμβουλοι του Λοΐζου, θεωρώντας ότι δεν είναι στο κορυφαίο επίπεδο και δεν τον βοηθούν να κάνει το βήμα που του αξίζει. Παράλληλα, ο Νορβηγός τεχνικός τόνισε ότι δεν κατανοεί γιατί ο παίκτης θα θέλει να πάει στο Ισραήλ, αφού δεν πρόκειται για αναβάθμιση στο επίπεδο του ποδοσφαίρου ή του συλλόγου. Παρ’ όλα αυτά, ξεκαθάρισε ότι θέλει τον Λοΐζου στο ρόστερ.

Η υπόθεση αυτή δημιουργεί ερωτηματικά και για τη διαθεσιμότητα του Λοΐζου στον εξ αναβολής αγώνα της πρεμιέρας με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί μεθαύριο (17/9). Στο ίδιο παιχνίδι, η ομάδα δεν θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τους Μαέ, Τάνκοβιτς, Ανδρέου και Αγκουζούλ, ενώ εκτός πλάνων του Μπεργκ βρίσκεται και ο τραυματίας Γιόβετιτς.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ