Πρώτη γκέλα νωρίς στη σεζόν για Άγιαξ!

Την πρώτη γκέλα στο πρωτάθλημα υπέστη το μεσημέρι της Κυριακής (17/08) ο Άγιαξ, μένοντας στο εκτός έδρας 2-2 με αντίπαλο την Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Την πρώτη απώλεια βαθμών στη φετινή Eredivisie είχε το μεσημέρι της Κυριακής (17/08) ο Άγιαξ.

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα επί της Τέλσταρ (2-0), ο «Αίαντας» υπέπεσε σε γκέλα στο ματς με αντίπαλο την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, μένοντας στο εκτός έδρας 2-2 για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο, απαντώντας στο τέρμα του Κλάασεν στο 3ο λεπτό με τους Μέουλενστεν και Λίνθορστ για το 2-1 στο 44ο λεπτό. Ο Μπας στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έγραψε το 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, μιας και στην επανάληψη παρά τις προσπάθειές της, η ομάδα του Τζόνι Χεΐτινγκα δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ