Ο Άρης κατέρχεται στην «ΟΠΑΠ Αρένα» με πλήρη επίγνωση του βαθμού δυσκολίας που έχει η αποστολή του στον σημερινό επαναληπτικό με την ΑΕΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Η ισοπαλία στη Λεμεσό έφερε σε μειονεκτική θέση την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στην υπόθεση πρόκριση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, όμως ο Αρτσιόμ Ράτζκοφ είναι πεπεισμένος πως η ομάδα του μπορεί να χτυπήσει την οποιαδήποτε ομάδα όταν βρεθεί στην καλή της μέρα.
Ο Λευκορώσος τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με τους: Βανά, Γιαγκό, Γκόλντσον, Μπαλόγκουν, Κορέια, Χαραλάμπους, Μαρχίεφ, ΜακΚόσλαντ , Μαγιαμπέλα, Κακουλλής, Κβιλιτάια.
Στον πάγκο: Πισχίας, Σοφρονίου, Καζού, Κοκόριν, Λουκουμπάρ, Ματσίκ, Μπουρέιν, Γκάουσταντ, Μοντνόρ, Εφαγκέ
Σε σχέση με το παιχνίδι στη Λεμεσό, ο Ράτζκοβ προχώρησε σε μία αλλαγή, με τον Μαγιαμπέλα να παίρνει τη θέση του Μοντνόρ.














