Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Τελείωσε από Λος Άντζελες και κλείνει στη Λιλ ο Ζιρού

Τελείωσε από Λος Άντζελες και κλείνει στη Λιλ ο Ζιρού

Ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή του στη Γαλλία ο Ολιβιέ Ζιρού. Ο έμπειρος στράικερ κατέληξε σε συμφωνία για να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τους Λος Άντζελες του MLS, ενώ αύριο (29/06) θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι με την ομάδα του κόντρα στο Βανκούβερ.

«Ο Ολιβιέ υπήρξε ένας υποδειγματικός επαγγελματίας κατά τη διάρκεια της θητείας του στην LAFC. Έφερε ταπεινότητα και μια νοοτροπία νικητή που βοήθησε όλους γύρω του. Ο Ολιβιέ υπήρξε ένας τεράστιος πρεσβευτής του συλλόγου εντός και εκτός γηπέδου. Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεισφορά του και ευχόμαστε σε αυτόν, στη σύζυγό του Τζένιφερ και στην οικογένειά του τα καλύτερα σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο», δήλωσε ο Τζον Θόρινγκτον, αντιπρόεδρος του συλλόγου.

Ο Ζιρού αναμένεται να επιστρέψει στη Γαλλία, όπου θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Λιλ για την επόμενη, τουλάχιστον, σεζόν.

Με τη φανέλα του αμερικανικού συλλόγου αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια, σημειώνοντας 5 τέρματα.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ