Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Έβαλε Ιβάν Μιλοσάβλιεβιτς στη… μέση της

ΑΕΛ: Έβαλε Ιβάν Μιλοσάβλιεβιτς στη… μέση της

Η ΑΕΛ προχώρησε σε καταρχήν συμφωνία με τον 25χρονο Σέρβο μέσο, που αγωνιζόταν στην Μπάτσκα Τόπολα

Την τέταρτη μετεγγραφή της επισημοποίησε η ΑΕΛ. Μετά τους Φεριέρ, Σόκε και Ζράντι, η ομάδα της Λεμεσού ενημέρωσε για καταρχήν συμφωνία με τον Σέρβο Ιβάν Μιλοσάβλιεβιτς (ακολούθησε ψες η μετεγγραφή του Σέρβου κεντρικού αμυντικού, Ντούσαν Στεβάνοβιτς). Η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί εφόσον περάσει με επιτυχία όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Είναι ο πρώτος από τις τέσσερις μετεγγραφές που δεν είναι γνώριμος, όμως οι γαλαζοκίτρινοι φέρεται να έχουν συλλέξει τις καλύτερες πληροφορίες για τον 25χρονο (19.3.2000) κεντρικό μέσο ποδοσφαιριστή, που αγωνιζόταν στην Μπάτσκα Τόπολα.

Ο Μιλοσάβλιεβιτς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ακαδημία της Παρτίζαν και την τελευταία τριετία αγωνιζόταν με τα χρώματα της Μπάτσκα Τόπολα, καταγράφοντας συνολικά 87 συμμετοχές (6 γκολ, 7 ασίστ). «Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με παρουσία σε υψηλό επίπεδο, τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα της Σερβίας, όσο και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΕΛ.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Ο νέος «συμπαίκτης», η έγκριση και τα νέα γήπεδα στον Ασώματο

Ο Σέρβος μέσος, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του. Πριν την Μπάτσκα Τόπολα, αγωνίστηκε και στις Βόζτοβατς (66 συμμετοχές, 7 γκολ, 9 ασίστ) και Τελεόπτικ (33 συμμετοχές, 2 ασίστ). Παρόλο που η φυσική του θέση είναι ως κεντρικός μέσος («οκτάρι»), έχει παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ιδιαίτερα στην περσινή σεζόν, αγωνίστηκε κυρίως ως δεξιός εξτρέμ.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ