Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Διεργασίες και «συμπαίκτες» για να μπει στη νέα εποχή!

ΑΕΚ: Διεργασίες και «συμπαίκτες» για να μπει στη νέα εποχή!

Ο Άντρος Καραπατάκης προετοιμάζει το έδαφος για τη νέα εποχή της ΑΕΚ

Προχωρούν οι διεργασίες της ΑΕΚ για να μπει στη νέα εποχή, με τη σύσταση της εταιρείας που θα αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν οι προσπάθειες του Άντρου Καραπατάκη για εξεύρεση «συμπαίκτη».

Όπως διέρρευσε προ εβδομάδων, ο πρόεδρος του συλλόγου της Λάρνακας βρίσκεται σε επαφές με δύο συνεργάτες του, από τις εκτός ποδοσφαίρου δραστηριότητές του στο εξωτερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», επιδίωξή του είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη με τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που θα σηκώσουν από κοινού το οικονομικό βάρος της νέας προσπάθειας.

Στόχος του διοικητικού ηγέτη των Λαρνακέων είναι να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το στάτους της ομάδας τα επόμενα χρόνια· να διεκδικεί δηλαδή με ακόμα μεγαλύτερες αξιώσεις τους εγχώριους τίτλους και να πετύχει ακόμα περισσότερα στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Παράλληλα, θέλει να διασφαλίσει τη συνέχιση της οικονομικής υγείας των κιτρινοπράσινων, δημιουργώντας ένα νέο μοντέλο αυτοδιοίκησης – κάτι που θα καταστήσει ευκολότερη τη διαδοχή του, όταν έρθει η ώρα της αποχώρησής του.

Ο Καραπατάκης βρίσκεται στον προεδρικό θώκο από τον Δεκέμβριο του 2013, και έκτοτε επιτεύχθηκαν πολλά: εδραίωση ανάμεσα στις ομάδες που πρωταγωνιστούν, δύο Κύπελλα, ένα Σούπερ Καπ, ευρωπαϊκές συμμετοχές σε ομίλους και, φυσικά, η ανέγερση του ΑΕΚ Αρένα. Εφόσον συνεχίσει για κάποια χρόνια ακόμη, ώστε να κυλήσει το νερό στ’ αυλάκι αναφορικά με την εταιρεία, θέλει να διασφαλίσει πως, αποχωρώντας, η ΑΕΚ δεν θα επιστρέψει στα πέτρινα χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα θα πραγµατοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της, Ιµανόλ Ιδιάκεθ. Οι κυπελλούχοι ξεκίνησαν από χθες µε εργοµετρικές εξετάσεις, ενώ η προετοιµασία θα συνεχιστεί τις επόµενες ηµέρες στο προπονητικό κέντρο «Νικόλας Θεοδότου».

Στις 21 Ιουνίου η οµάδα θα µεταβεί στο Τέχελεν της Ολλανδίας, όπου θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Η ΑΕΚ θα συµµετάσχει στον 1ο προκριµατικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, µε την πρώτη επίσηµη αγωνιστική της υποχρέωση να είναι προγραµµατισµένη για τις 11 Ιουλίου.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ