Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ενδεκάδα με καρέ αλλαγών και Ντορεγκαράι στην επίθεση στο ματς της χρονιάς

Απόλλων: Ενδεκάδα με καρέ αλλαγών και Ντορεγκαράι στην επίθεση στο ματς της χρονιάς

Ο επαναληπτικός με την Πάφος FC είναι ο πιο κρίσιμος αγώνας της σεζόν για τον Απόλλωνα. Απόψε (19:00) η λεμεσιανή ομάδα θα κυνηγήσει τη μεγάλη ανατροπή προκειμένου να κλείσει θέση στον τελικό του Κυπέλλου.

Η ήττα στο πρώτο παιχνίδι (2-4) καταδεικνύει τον ψηλό βαθμό δυσκολίας της συγκεκριμένης αποστολής, όμως όλοι στο Κολόσσι πιστεύουν στην πρόκριση. Με πρώτο και καλύτερο τον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος κάνει ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου να «ντοπάρει» τόσο τους παίκτες όσο και τους φίλους της ομάδας.

Καρέ αλλαγών από τον Κύπριο προπονητή, σε σχέση με την ενδεκάδα στον πρώτο ημιτελικό στο «Στέλιος Κυριακίδης». Οι Μαλεκκίδης, Χάμπος Κυριάκου, Ντιόν και Ντορεγκαράι, πήρεαν τις θέσεις των Ζμέρχαλ, Λαμ, Μπουαγκάρντ και Βέισμπεκ.

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα: Λέουβενμπεργκ, Σάντος, Βούρος, Ντε Μάρκο, Μαλεκκίδης, Ντ’ Αλμέιδα, Χ. Κυριάκου, Ντιόν, Ντουοντού, Σαγάλ, Ντορεγκαράι.

Στον πάγκο: Κουν, Δημητρίου, Άδωνη, Ζμέρχαλ, Μπουαγκάρντ, Σπόλιαριτς, Μπαραόνα, Βόουτερ, Μάρκες, Μπολί, Γιούσεφ.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ