Η Πάφος ζει ιστορικές στιγμές! Με την πόλη να κινείται σε ρυθμούς ποδοσφαίρου, το αποψινό ντέρμπι με τον Άρη είναι κάτι παραπάνω από ένας αγώνας – είναι η ευκαιρία για να γραφτεί ιστορία. Αν η ομάδα καταφέρει να πάρει τη νίκη, θα στεφθεί πρωταθλήτρια Κύπρου για πρώτη φορά, κάτι που θα σηματοδοτήσει ένα νέο κεφάλαιο για τον σύλλογο και την πόλη ολόκληρη.
Η ατμόσφαιρα γύρω από το «Στέλιος Κυριακίδης» είναι ηλεκτρισμένη. Οι φίλοι της Πάφου έχουν συγκεντρωθεί με σημαίες, φανέλες και τραγούδια, έτοιμοι να σπρώξουν την ομάδα τους στη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της.
Αρκετά πριν την έναρξη της αναμέτρησης το γήπεδο πήρε έντονο γαλάζιο χρώμα και οι φίλοι της παφιακής ομάδας προσπαθούν να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές του Χουάν Κάρλος Καρσέδο.
1 of 49














