Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠερισσότεροι παίζουν, λιγότεροι κινδυνεύουν

Περισσότεροι παίζουν, λιγότεροι κινδυνεύουν

Η νέα πρόταση για 16 ομάδες αγνοεί την ουσία: το κυπριακό ποδόσφαιρο χρειάζεται ποιότητα και όχι αριθμητικούς συμβιβασμούς.

Κάθε χρόνο, ίδια κουβέντα. Αύξηση ομάδων στην Α’ Κατηγορία – άλλοτε με πρόσχημα την ανάπτυξη, άλλοτε με άλλοθι τη… δικαιοσύνη. Η πρόταση-εισήγηση για τη σεζόν 2025-26 προβλέπει 16 ομάδες: τρεις άνοδοι από τη Β’ Κατηγορία, μόνο ένας υποβιβασμός.

Έπειτα, δύο όμιλοι των οκτώ στη β’ φάση, με μονούς αγώνες. Λες και το πρόβλημα του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι πως… παίζουν λίγοι. Καμία συζήτηση για αναβάθμιση προϊόντος, καμία έγνοια για την ποιότητα. Η αριθμητική των συμβιβασμών ξαναγράφεται με το ίδιο μελάνι: να χωρέσουν όλοι, να δυσαρεστηθούν οι λιγότεροι, να συνεχιστεί το έργο με περισσότερους «ηθοποιούς».

Α.Μ.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ