Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Στο ΓΣΠ για το καθήκον, την Τετάρτη για την υπέρβαση

Απόλλων: Στο ΓΣΠ για το καθήκον, την Τετάρτη για την υπέρβαση

Ο Απόλλων στοχεύει σε θετική εμφάνιση απέναντι στην Ομόνοια πριν το κρίσιμο ματς Κυπέλλου με την Πάφος FC για την ανατροπή.

Ο αποψινός αγώνας με την Ομόνοια έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για τον Απόλλωνα, έχει μείνει εδώ και καιρό εκτός διεκδίκησης στόχων στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως οι κυανόλευκοι θα εμφανιστούν αδιάφοροι στο ΓΣΠ.

Αντιθέτως, ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό σύνολο, να χτίσουν ρυθμό και αυτοπεποίθηση ενόψει του κρίσιμου επαναληπτικού της Τετάρτης με την Πάφος FC, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

Το 2-4 του πρώτου αγώνα έχει δυσκολέψει την αποστολή για πρόκριση, αλλά στον Απόλλωνα επικρατεί πίστη για ανατροπή. Οι παίκτες γνωρίζουν πως αν παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί, έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν με αξιώσεις την είσοδο στον τελικό.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Πίστη στην ανατροπή, οργή για τη διαιτησία

Ο κόσμος της ομάδας δείχνει πως πιστεύει το ίδιο. Ήδη υπάρχει έντονη κινητοποίηση για το ματς της Τετάρτης στο Στάδιο «Αλφαμέγα», όπου αναμένεται να δημιουργηθεί θερμή ατμόσφαιρα. Το κύπελλο αποτελεί τη μοναδική διέξοδο για μια σεζόν που δεν κύλησε όπως θα ήθελαν στον Απόλλωνα, και άπαντες θα τα δώσουν όλα για να τη σώσουν με παρουσία στον τελικό.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ